Кві 19, 2016

«Фармак» вивів на ринок новий бренд для лікування грипу – Айдрінк

Фармацевтична компанія «Фармак» оновила свою лінійку новим брендом – препаратом для симптоматичного лікування гострих респіраторних інфекцій і грипу – Айдрінк. Лікарський засіб випускається у формі саше для приготування розчину.

Айдрінк – лікарський засіб для симптоматичного лікування грипу та застуди.  Препарат випускається зі смаком чорної смородини та лимону. Лікарський засіб містить оптимальну дозу парацетамолу, яка полегшує симптоми застуди, а також фенілефрину г/х , що сприяє усуненню закладеності носа та нежиттю. Лікарський засіб зменшує прояви найчастіших симптомів грипу та ГРВІ  – головний біль, біль у м’язах і суглобах, біль у горлі, підвищення температури тіла, закладеність носа.

Вікторія Сятиня, продакт-менеджер компанії «Фармак»: «Однією з переваг Айдрінку є те, що він не містить компонентів, які викликають сонливість, відповідно пацієнт може приймати його в будь-який час доби. Препарат можна застосовувати дорослим та дітям з 12 років. Айдрінк – препарат-генерик продукту, який дуже успішний за кордоном, але не представлений в Україні».

Назад до новин

Ще більше новин