Кві 12, 2017

«Фармак» вивів на ринок препарат для лікування печінки – Геп-Арт

Фармацевтична компанія «Фармак» оновила свою лінійку новим брендом – препаратом для лікування печінки – Геп-Арт. Лікарський засіб випускається у вигляді ліофілізату для розчину для ін’єкцій.

Новий продукт компанії «Фармак» – Геп-Арт має в складі діючу речовину адеметіонін.

Дефіцит адеметіоніну грає ключову роль в патогенезі захворювань печінки. Зниження рівня адеметіоніну посилює ураження печінки, що веде  до запальних процесів, а надалі  до необоротних структурних і дистрофічних змін у печінці.* Геп-Арт заповнює дефіцит  ендогенного адеметіоніну і стимулює його вироблення в організмі.

Згідно з інструкцією, показаннями до призначення:

внутрішньопечінковий холестаз у дорослих, у тому числі у хворих на хронічний гепатит різної етіології та цироз печінки; внутрішньопечінковий холестаз у вагітних; депресивні синдроми.

Ольга Верещака, продакт-менеджер компанії «Фармак»: «Геп-Арт –  допомагає «реставрації» печінки. Геп-Арту притаманні такі механізми дії як: антиоксидантна дія, регенерація і проліферація гепатоцитів, покращення продукції й відтоку жовчі. Потрійний механізм дії визначає 7 ефектів від Геп-Арту: холеретичний, холекінетичний, антиоксидантний, детоксикаційний, регенеруючий, нейропротекторний**, антидепресивний. Таким чином ми маємо можливість проводите сучасне лікування пацієнтів з синдромом внутрішньопечінкового холестазу,  отримуючи покращення показників ВПХ та стану пацієнтів. »

 

Лікарський засіб відпускається лише за рецептом.

 

*(Anstee Q. M. et al. S-adenosylmethionine (SAMe) therapy in liver disease: A review of current evidence and clinical utility. Journal of Hepatology 2012 vol. 57 | 1097–1109, Обзор имеющейся доказательной базы по механизму действия и клиническому применению адеметионина)

**Teodoro Bottiglieri: S-Adenosyl-L-methionine (SAMe): from the bench to the bedside—molecular basis of a pleiotrophic molecule1–3

Назад до новин

Ще більше новин