Тра 06, 2014

«Фармак» визнали кращим підприємством м. Київ з охорони праці

Компанія «Фармак» посіла перше місце в конкурсі «Краще підприємство з охорони праці у м. Київ» в 2013 році. Конкурс був проведений Київською міською організацією профспілок і приурочений до Всесвітнього дня охорони праці, який відзначається 28 квітня.

Компанія «Фармак» не перший рік приділяє особливу увагу питанням охорони праці. На підприємстві впроваджена Система управління безпекою та гігієною праці, яка відповідає вимогам ДСТУ OHSAS 18001:2010.

В жовтні 2013 року був проведений Зовнішній наглядовий  аудит (органом із сертифікації ДП «Укрметртестстандарт»). Цей аудит засвідчив, що діюча Система управління безпекою та гігієною праці «Фармак» стосовно розробки, виробництва, зберігання та постачання лікарських засобів відповідає вимогам ДСТУ OHSAS 18001:2010.

Щороку в компанії «Фармак» проводиться цілий комплекс заходів з метою підвищення рівня безпеки праці, підвищення рівня пожежної безпеки, поліпшення побутових умов працюючих, підвищення рівня знань працівників з охорони праці. За п’ять останніх років «Фармак» інвестував у заходи із охорони праці понад 17,5 млн. грн.

З 22 по 30 квітня 2014 року на ПАТ «Фармак» був проведений Тиждень охорони праці під девізом «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин на виробництві», протягом якого відбулись інформування працівників та ряд організаційних заходів, зокрема, цільові перевірки виконання вимог щодо  захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин  у структурних підрозділах підприємства.

Людмила Сайченко, начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища: «Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку нашого підприємства, а збереження здоров’я та життя працівників залежить від промислової безпеки та кожного, хто бере участь у трудовій діяльності. Компанія «Фармак» є великим виробничим підприємством Києва, тому ми приділяємо особливу увагу умовам праці працівників, які зайняті на важких роботах та роботах зі шкідливими та небезпечними умовами праці. Всі вони забезпечені найсучаснішими засобами індивідуального захисту, проходять відповідні навчання. До того ж, всі працівники підприємства мають медичну страховку та проходять медичні огляди в Центральній районній поліклініці  Подільського району м. Києва. Як наслідок, протягом останніх років нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом, не було».

Назад до новин

Ще більше новин