Чер 16, 2014

«Фармак» запускає виробництво м’яких желатинових капсул

03 червня 2014 року Державна служба України з лікарських засобів (Держлікслужба України) провела перевірку нової дільниці з виробництва м’яких желатинових капсул (МЖК) компанії «Фармак», запуск якої планується у зв’язку з розширенням діяльності фармацевтичного підприємcтва. Це буде 18-та виробнича дільниця компанії.

За результатами перевірки було підтверджено відповідність виробничої дільниці МЖК вимогам законодавства щодо ліцензування виробництва.

06 червня 2014 року Держлікслужбою України було прийняте рішення про переоформлення діючої ліцензії компанії «Фармак» з метою доповнення в ліцензію можливості виробляти нову лікарську форму – м’які желатинові капсули.

Вартість проекту «М’які желатинові капсули» склала приблизно 22 млн грн. Більше третини інвестицій було спрямовано на закупівлю технологічного обладнання.

Заступник технічного директора, керівник департаменту інвестицій та розвитку Олександр Богачук: «Зараз розпочинається напрацювання дослідно-промислових серій на дільниці МЖК. Планується, що виробництво та реалізація лікарських засобів у формі м’яких желатинових капсул на ринку України розпочнеться в кінці 2014 року. Планова продуктивність дільниці складатиме 240 млн капсул в рік».

Назад до новин

Ще більше новин