Кві 22, 2013

«Фармак» зробив Україну чистішою

В суботу, 20 квітня 2013 року, понад сто працівників компанії «Фармак» разом зі своїми сім’ями вийшли на всеукраїнську толоку «Зробимо Україну чистою!». Фармаківці прибирали парк «Дружби народів» та лісосмугу біля станції «Автозаводська» у місті Києві.

З кожним роком у містах меншає кількість зелених територій, а ті, що залишаються, зазвичай засмічені та неприбрані. Активісти акції «Зробимо Україну чистою!» вже третій рік поспіль у національний День оточуючого середовища виходять в парки та сквери міст і містечок, щоб прибрати їх від сміття, яке залишилося після зими. Цьогоріч на всеукраїнське прибирання вийшли понад 130 тисяч українців у 200 населених пунктах України. Понад сотня працівників «Фармак» разом із сім’ями приєдналися до небайдужих до чистоти на рідній землі.

Діна Немирович, директор зі стратегії компанії «Фармак»: «Компанія «Фармак» виступила партнером цієї акції у місті Києві , в рамках реалізації Стратегії з корпоративної соціальної відповідальності. Окрім того, що наші працівники вийшли на прибирання парків у місті Києві, ми також зробили свій вклад у те, щоб й інші волонтери змогли отримати весь необхідний інвентар для прибирання. Такі акції є не лише чудовим приводом для формування екологічної свідомості громадян, а й елементом розвитку нашої власної корпоративної культури».

Акція «Зробимо Україну чистою!» проходила під егідою ООН та є частиною глобального проекту Let’s Do It, World!, в якому беруть участь 96 країн.

Назад до новин

Ще більше новин