Вер 04, 2018

«Фармак: біг для здоров’я» масштабується: зірковий ведучий та удвічі більше учасників

До Дня міста Шостки ПАТ «Фармак» спільно із Шосткинською міською радою провів спортивну акцію «Фармак: біг для здоров’я»

Цьогоріч до акції долучилося вдвічі більше учасників, ніж торік. Акцію підтримали шосткинці, фармаківці, кияни, члени Української футбольної асоціації медиків (УФАМ). Загалом взяли участь у заході приблизно 600 осіб. Спеціальним гостем акції став відомий танцюрист та ведучий Влад Яма.

Усі охочі пробігли 2 кілометри, пропагуючи здоровий спосіб життя. Найстаршому учаснику забігу Івану Васильовичу Пате – 80 років. Він брав участь у 7 марафонах світу.

Пробіг пройшов відповідно до світових правил. Судді міжнародної категорії використовували систему електронної фіксації результатів – фотофініш.

«Компанія “Фармак” спільно із Шосткинською міською радою вже вдруге провела цей захід, щоб об’єднати людей у їхньому бажанні вести здоровий спосіб життя. Показати приклад дітям. Усі ми хочемо здоров’я собі та своїм близьким. Хочемо здорове місто, здорову країну. Адже саме спортивна, а отже, здорова нація зможе привести нашу країну до вершин розвитку і процвітання.

Ми розуміємо, що все в наших руках. Ми самі відповідальні за своє життя та здоров’я. Дуже тішить, що сьогодні спорт – це вже модний тренд. Йдучи на роботу чи з роботи я щоразу бачу гарних, підтягнутих людей, які дбають про своє здоров’я, тренуються та своїм прикладом показують, що спорт – це круто. Спорт підвищує якість життя кожного з нас. А для нас, як для фармацевтичної Компанії, питання якості – на першому місці. Минулого року “Фармак” обіцяв, що наступного разу на забігу буде Влад Яма. І саме він виступив ведучим заходу. Тому що “Фармак” завжди виконує обіцянки», – зазначив Павло Павлик, операційний директор ПАТ «Фармак».

«Ця спортивна ініціатива компанії “Фармак” надзвичайно важлива. Необхідно залучати українців до спорту, соціальних проектів. Адже це розвиток нашої країни. Сподіваюсь, що й інші компанії будуть долучатися до подібних проектів, не лише в Києві, але й у регіонах», – зауважив Влад Яма.

Серед чоловіків перше місце посів Руслан Красовський. За його словами, пробіг на 2 км не менш складний, ніж на 42 км 195 м. «Тут головне – правильно розрахувати свої сили й не форсувати події. Не скажу, що бігти було легко, дистанція специфічна, вона є однією з найскладніших у легкій атлетиці. Її треба вміти бігати і спеціально тренуватися», – зазначив Руслан Красовський. Другим перетнув фініш Владимир Гончаров, третім – Максим Кривонос.

Переможцями забігу серед жінок стали Анастасія Компанієць, Анастасія Потетня та Дарія Шиман.

Переможців забігу було відзначено цінними призами. А кожен учасник забігу отримав медаль та сертифікат зі своїми результатами.

 

Назад до новин

Ще більше новин