Вер 09, 2024

Farmak доєднався до програми «Національний кешбек»

Farmak_доєднався_до_програми_Національний_кешбек (1)

Лідер ринку лікарських засобів в Україні,* компанія Farmak, доєдналася до державної програми «Національний кешбек», яка запрацювала в Україні 2 вересня. Експериментальний проєкт діятиме у період з 24 серпня 2024 року до 31 грудня 2025 року.

Українці зможуть отримати компенсацію у розмірі 10% вартості при покупці лікарських препаратів з продуктового портфелю Farmak. Наразі до програми увійшли 439 позицій продукції і ця кількість буде збільшуватися. Це ліки всіх терапевтичних груп, зокрема, лікарські препарати, що використовуються у кардіології, ендокринології, офтальмології, гінекології, неврології, ліки від застуди, вітаміни тощо.

Окрім Farmak, до програми «Національний кешбек» вже долучилося понад 600 виробників. Отримати компенсацію можна за покупку понад 38 тисяч товарів від українських виробників – ліків, продуктів, одягу, побутової хімії, господарських товарів, будівельних матеріалів, меблів, іграшкок тощо. Кошти, отримані від участі в програмі, українці зможуть витратити на комунальні послуги, мобільний зв’язок та інтернет, медицину, автобусні чи залізничні перевезення і, звичайно ж, донати та військові облігації.

Що потрібно споживачеві для участі в програмі?

Детальніше про програму – за посиланням https://madeinukraine.gov.ua/#hero

*за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research у 2023 році

 

Назад до новин

Ще більше новин