Лют 26, 2021

«Фармак» оновив Антикорупційну програму підприємства

Компанія «Фармак», як лідер вітчизняного ринку лікарських засобів, найбільший платник податків та експортер у галузі, прагне до максимальної відкритості та неухильного дотримання принципів доброчесності та прозорості.

Саме цьому для нас важлива підтримка та співпраця з боку наших ключових партнерів. На сьогодні системність та прозорість у веденні бізнесу – не примха або данина моді, а вимога часу, коли доброчесні практики стають однією з найбільших конкурентних переваг як в Україні, так і закордоном.

Для посилення нашої позиції, «Фармак» оновив Антикорупційну програму підприємства. І сьогодні ми хочемо попросити Вас ознайомитися з її ключовими положеннями, наведеними нижче:

  1. Відповідно до чинного законодавства України, внутрішніх положень Компанії та відповідно до укладених договорів (контрактів), що містять антикорупційні застереження, кожна зі Сторін Договору, її афілійовані особи, працівники або посередники зобов’язуються не здійснювати жодних дій, спрямованих на стимулювання будь-яким чином працівників іншої Сторони та третіх осіб, будь-яким чином пов’язаних із виконанням Договору, у тому числі шляхом надання грошових сум, подарунків, безоплатного виконання на їхню адресу робіт (послуг) й іншими, не зазначеними тут способами, що ставить працівника або третю особу в певну залежність і спрямовано на забезпечення виконання цим працівником або третьою особою будь-яких дій на користь стимулювальної Сторони, її афілійованих осіб, працівників або посередників.
  2. Під діями працівника або третьої особи, здійснюваними на користь стимулювальної Сторони, її афілійованих осіб, працівників або посередників, розуміються:

У разі виникнення у Вас підозри, що відбулося або може відбутися порушення будь-яких положень цього розділу Договору, відповідна Сторона зобов’язується повідомити іншу Сторону в письмовій формі.

У разі наявності будь-якої інформації щодо неправомірних дій працівників із боку Компанії Фармак ви можете про це повідомити:

електронна пошта – trustline@farmak.ua

телефонний номер – (044) 496–89–28

*є можливість обрати анонімність

web-сайт https://farmak.ua/forma-inczidentu/

*є можливість обрати анонімність

 

Із положеннями Антикорупційної програми АТ «Фармак» ви можете ознайомитися за таким посиланням: https://farmak.ua/wp-content/uploads/2020/09/antikorupczijna-programa-at-farmak_r-2.pdf

Назад до новин

Ще більше новин