Гру 28, 2023

«Фармак» отримав нагороду «Амбасадор інвестицій»

DSC_8850

Фармацевтична компанія «Фармак» отримала нагороду «Амбасадор інвестицій» від Федерації роботодавців України (ФРУ). Загалом сума інвестицій «Фармак» у розвиток у 2022 році склала близько 1 млрд грн  — це дослідження і розробка нових ліків, модернізація і будівництво нових виробництв, облаштування сховищ для персоналу тощо. У 2023 році  інвестиції у розвиток компанії виросли та склали близько 1,5 млрд грн.

Також Федерація відмітила внесок у розвиток України таких компаній, як МХП, «Київстар», «Філіп Морріс Україна» та інші лідери вітчизняного ринку.

«Сьогодні амбасадор інвестицій – це український та міжнародний бізнес, який вже працює і продовжує працювати в Україні, продовжує зберігати та створювати робочі місця, платити податки та підтримувати ЗСУ», – зазначили у ФРУ.

Нагородження компаній пройшло в рамках Ukrainian Employers Annual Meeting 2023, на якій ФРУ зібрала керівників близько 60 українських та міжнародних компаній. Місцем зустрічі візіонерів Федерації цього разу стала фармацевтична компанія «Фармак».

Учасники заходу не тільки обговорили важливі питання відновлення та викликів для українського бізнесу, а й відвідали виробництво «Фармак» під час екскурсії. Так, гості змогли побачити весь процес виготовлення ліків: від підготовки сировини до пакування продукції.

Назад до новин

Ще більше новин