Жов 21, 2020

«Фармак» підписав меморандум про співпрацю із Шосткінською ОТГ

Меморандум передбачає об’єднання зусиль та можливостей між «Фармак» і місцевою громадою для реалізації проєктів соціально-економічного та культурного розвитку ОТГ. Крім того, «Фармак» допоможе посилити взаємодію між підприємцями та місцевою владою та зробити їхню співпрацю більш ефективною.

«На сьогодні підписання саме таких документів між великим бізнесом та регіональною владою не є поширеною практикою в Україні. Зазвичай меморандуми стосуються певних інвестиційних планів великих компаній у регіоні. Проте, наша філософія – це не просто інвестувати у виробництво, але й інвестувати в середовище й у такий спосіб створювати умови для сталого розвитку», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор «Фармак».

На думку пана Костюка, великий бізнес має необхідні ресурси не тільки для того, щоб допомагати громадам з інфраструктурними проєктами. «У нас є серйозний досвід побудови системного бізнесу, який успішно працює не тільки в Україні, а й за її межами. Ми вважаємо, що він буде цікавим як для місцевого бізнесу, так і для місцевої влади. Ми можемо долучитися до розбудови в Шосткінській ОТГ сучасного та відповідального бізнес-середовища», – зазначив Костюк.

Міський голова Шостки Микола Нога вважає, що одним із найважливіших результатів співпраці в межах меморандуму стане покращення бізнес-клімату в ОТГ та більше залучення місцевого бізнесу до життя громади.

Меморандум також передбачає реалізацію низки освітніх проєктів для дітей та молоді, стажування студентів Шосткінського інституту СумДУ на базі підрозділів АТ «Фармак», а також допомогу в реалізації проєктів, спрямованих на підвищення інвестиційної та туристичної привабливості ОТГ.

Зараз «Фармак» та Шосткінська ОТГ працюють над розробкою плану спільних проєктів та заходів на наступний рік.

Назад до новин

Ще більше новин