Лют 25, 2019

«Фармак» підтримав Відкритий Чемпіонат Києва з футзалу серед медичних установ

У неділю відбулися фінальні поєдинки III сезону Ліги УФАМ – Відкритого Чемпіонату Києва з футзалу серед медичних установ. Турнір, який стартував у кінці 2018 року, успішно фінішував святом спорту та здоров’я.

Цьогоріч у змаганнях зустрілися 12 команд. Серед них гравці Інституту кардіології, КМКЛ Швидкої Медичної Допомоги, Київської міської клінічної лікарні №6, «Добробут», Національного медичного університету, Української військової медичної академії, “Феофанія”, “Сона Фарм”, Збірної стоматологів, «Фармак» та інші.

У фіналі змагалися лікарі КМКЛ №6 та команда ПАТ “Фармак”. У непростій боротьбі перемогу здобули лікарі.

««Фармак» системно підтримує спорт як основу здорового способу життя, та сам активно ним займається. Це чудово, що наша футбольная команда вийшла до фіналу і достойно змагалася за золото. «Фармак» вітає лікарів з перемогою і вдячна за дружню та здорову спортивну атмосферу протягом цих місяців. Розвиваючись самі, ми розвиваємо суспільство навколо нас», – відмітив Павло Олексійчук, Голова профкому ПАТ «Фармак».

«Цей рік Українська футбольна асоціація медиків традиційно почала з футзального чемпіонату. Він об’єднав більше ста лікарів та подарував можливість декілька місяців спостерігати за запеклими футбольними матчами. Нам приємно, що вже кілька років поспіль, партнером у проведенні спортивних змагань, ініціатором яких є наша асоціація, виступає компанія «Фармак». До речі, футбольна команда якої дійшла цьогоріч до фіналу та виборювала чемпіонство. Це доводить, в компанії присутній здоровий корпоративний дух, що безперечно є одним з чинників лідерства «Фармак» на фармацевтичному ринку України», – зазначив Олександр Балицький, Голова Української футбольної асоціації медиків.

Довідка:

Українська футбольна асоціація медиків (УФАМ) – це молодий і динамічний рух, який об’єднав приблизно 500 лікарів різних спеціальностей та налічує 15 осередків в Україні. У межах діяльності організації на постійній основі проходять турніри та чемпіонати з футзалу та вуличного футболу в різних областях. Також українська збірна щорічно бере участь у світовому Чемпіонаті з футболу серед лікарів, учасниками якого є понад 20 команд зі всього світу. 2019 року ПАТ «Фармак» та УФАМ підписали Меморандум про співпрацю з метою закріплення партнерських відносин в організації спортивних заходів та інформаційній підтримці організації.
Ставши генеральним партнером Української футбольної асоціації медиків, ПАТ «Фармак» продовжує транслювати філософію якісного та здорового способу життя Україні та за її межами.

 

Назад до новин

Ще більше новин