Бер 17, 2021

«Фармак» приєднався до двох передових бізнес-об’єднань

У 2021 році Компанія вступила до Федерації роботодавців України (ФРУ) та Української асоціації бізнесу та торгівлі (Ukrainian Business&Trade Assoсiation – UBTA).

Присутність «Фармак» у цих бізнес-асоціаціях надасть нові можливості для активнішого просування та захисту інтересів компанії в питаннях взаємодії як із державними органами України, так і регуляторними установами ЄС.

У межах співпраці з організаціями представники компаній-членів мають можливість дізнаватися новини щодо регуляторних нововведень, надавати пропозиції щодо проєктів законодавчих та нормативних актів із подальшою комунікацією консолідованої позиції асоціації перед державним розробником, а також брати активну участь у тематичних заходах, які організовуються асоціаціями.

Нагадаємо, що «Фармак» також є чинним членом таких бізнес-асоціацій, як Асоціація “Виробники ліків України” (АВЛУ), Спілка українських підприємців (СУП), Європейська Бізнес Асоціація (ЕВА), Об’єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості України (ООРММПУ), Асоціація платників податків України (АППУ), Український союз промисловців і підприємців (УСПП) та Торгово-промислова палата України (ТПП України), Medicines for Europe, Drug, Chemical & Associated Technologies Association (DCAT).

Довідка:

ФРУ є об’єднанням українського бізнесу, що заснована у 2002 році й 18 років успішно представляє та захищає інтереси бізнесу як в Україні, так і на міжнародному рівні. Сьогодні Федерація об’єднує майже 100 галузевих і територіальних організацій роботодавців, що представляють найбільш вагомі сектори економіки України, серед яких: машинобудування, автомобілебудування, металургія, аерокосмічна й оборонна промисловість, АПК, хімічне виробництво, IT-сфера, медіагалузь, ПЕК, медична та мікробіологічна промисловість, будівництво, транспортна сфера та інфраструктура, ритейл та логістика, легка та харчова промисловість, туризм, комунальні послуги, сфера послуг.

 UBTA – це платформа експортно-орієнтованого українського бізнесу, створена з метою представлення інтересів своїх членів та партнерів в інституціях Європейського Союзу (ЄС) та серед європейського бізнесу. Шляхом постійної трансляції консолідованої позиції та діяльності постійного представництва в Брюсселі (Бельгія) UBTA будує довіру до українського експортера. Компанії-члени UBTA та партнери – це провідні українські компанії та асоціації, що є активними гравцями у сфері міжнародної бізнес-діяльності та зацікавленні в розвитку експортних можливостей з використанням потенціалу UBTA.

 

Назад до новин

Ще більше новин