Сер 09, 2019

«Фармак» привітав Маріупольський загін морської охорони

Маріупольський загін морської охорони є одним з основних бойових підрозділів, який неухильно виконує завдання з забезпечення недоторканності державного кордону, охорони суверенних прав України та захисту економічних інтересів в Азовському морі на сході України у складі операції Обʼєднаних сил.

«Ми вже багато років підтримуємо Морську охорону Держприкордонслужби України. Для компанії «Фармак», як флагмана фармацевтичної галузі – це обов’язок, який ми виконуємо з гордістю, повагою і відповідальністю. З початку бойових дій Благодійний фонд «Фармак» неодноразово надавав допомогу загону. Співробітники компанії кілька разів ініціювали акцію «Я працюю один день для армії». Це наш внесок в незалежність і безпеку нашої країни», – зазначила голова наглядової ради АТ «Фармак» Філя Жебровська.

«Вже багато років прикордонники Маріупольського загону морської охорони та колектив «Фармак» підтримують дружні відносини. Сьогодні дуже важливо, щоб органи влади, бізнес, кожен громадянин України активно співпрацювали один з одним для підтримки українських військових, які несуть службу на суші, у повітрі та в морі. Ми вдячні компанії «Фармак» та кожному співробітнику, які підтримують нас», – зазначив командир Маріупольського загону морської охорони Микола Сирінський.

Нагадаємо, наприкінці минулого року «Фармак» надав допомогу у облаштуванні місць розміщення особового складу загону, надавши сучасні модульні блоки. Приміщення укомплектовані необхідними меблями, кондиціонерами, холодильниками.

Назад до новин

Ще більше новин