Лип 16, 2024

Farmak провів екскурсію виробництвом для тимчасового повіреного у справах Республіки Ірак в Україні

10 липня виробництво Farmak у Києві відвідав тимчасовий повірений у справах Республіки Ірак в Україні, повноважний міністр пан Казем Тарек Аділ Казем. Під час екскурсії дипломат ознайомився з сучасними технологіями та процесами виготовлення та пакування лікарських засобів.

Через повномасштабну війну в Україні міжнародні партнери компанії можуть мати певні перестороги щодо стабільності та своєчасності поставок продукції з боку Farmak, а також повнотою виконання усіх функцій контролю якості у світлі перебоїв із постачанням електроенергії. Farmak веде свою діяльність відкрито та прозоро, тож завжди готовий продемонструвати свої виробничі процеси та інфраструктуру, щоб гості заводу могли переконатися у відповідності роботи підприємства найвищим світовим стандартам. На думку керівництва компанії, такі зустрічі створюють додатковий потенціал для розбудови міцних експортних зв’язків.

Farmak продовжує розширювати свій експортний потенціал, зокрема, на ринки Близького Сходу. Вже сьогодні компанія є надійним партнером для багатьох країн регіону, забезпечуючи їхні потреби у сучасних та ефективних ліках.

Збереження та розширення експорту є критично важливим як для бізнесу, так і для України. Це сприяє зміцненню економіки, надходженню валютної виручки, створенню нових робочих місць та розвитку виробництва. Успішні експортні операції покращують міжнародний імідж країни, демонструючи її конкурентоспроможність на глобальному ринку.

Назад до новин

Ще більше новин