Лип 03, 2024

Farmak провів конференцію з нейрорадіології для українських лікарів

20240629_151400

Лідер ринку лікарських засобів в Україні*, компанія Farmak, провела масштабну радіологічну конференцію, присвячену нейрорадіології**. Подія зібрала 80 учасників з усіх куточків України, включаючи Київ, Хмельницький, Вінницю, Одесу, Харків, Полтаву, Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Житомир та Кривий Ріг.

На конференції було представлено 7 доповідей від провідних лікарів-радіологів, які спеціалізуються в галузі нейрорадіології. Особливу увагу було приділено мультидисциплінарному підходу в сучасній нейрорадіології, що стало центральною темою заходу. Також свої виступи представили клініцисти, зокрема лікар-метаболіст, який спеціалізується на орфанних захворюваннях та генній терапії, лікар променевої терапії, та нейрохірурги, що спеціалізуються на хірургії головного та спинного мозку. Доповідачі ділилися власним досвідом, цікавими клінічними кейсами та їх детальним аналізом. Учасники, своєю чергою, активно долучалися до дискусій.

20240629_175545

На сьогодні Farmak у своєму продуктовому портфелі має близько 450 найменувань лікарських засобів. Серед них – сім лікарських препаратів, які використовуються як контрасти для проведення МРТ та КТ та експортуються до країн Східної Європи, Центральної Азії та Близького Сходу. Загалом продукція Farmak експортується до 60 країн світу, серед яких – 15 країн ЄС.

*за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research у 2023 році

** Нейрорадіологія – це спеціалізована область радіології, яка займається діагностикою та лікуванням захворювань центральної та периферичної нервової системи за допомогою різних методів візуалізації. До таких методів належать магнітно-резонансна томографія (МРТ), комп’ютерна томографія (КТ), ангіографія та інші види сканування. Нейрорадіологи аналізують зображення мозку, спинного мозку, черепних нервів та інших структур, щоб виявити патології, такі як пухлини, інсульти, аневризми, травми та інші неврологічні розлади.

Назад до новин

Ще більше новин