Чер 23, 2020

«Фармак» провів навчання для 2000 закордонних лікарів у рамках програми «Рівень»

Провідні українські професори, доктори медичних наук міжнародного рівня провели вебінари для лікарів із країн СНД і поділилися клінічними напрацюваннями, новітніми протоколами, гайдлайнами та підходами в профілактиці й лікуванні захворювань.

 

Участь у вебінарах узяли сімейні лікарі, травматологи, неврологи, терапевти, анестезіологи, інфекціоністи, урологи та гінекологи з Узбекистану, Киргизстану, Білорусі та Казахстану.

 

Лікарі з країн СНД дізналися про тонкощі диференціальної діагностики та фармакотерапії болю в нижній частині спини, про хронічну ішемію головного мозку. Їм розповіли про лікування важких пацієнтів із коронавірусною патологією, у яких спостерігається високий ризик розвитку тромбоемболічних ускладнень, лікування інфекційно-запальних захворювань сечовивідних шляхів і лікування пошкоджень суглобового хряща колінного суглоба. Спікери приділили увагу також лікуванню гострого та алергічного ринітів у дітей у період сезонних алергій.

 

Читали лекції відомі міжнародній спільноті українські фахівці та лікарі-практики – Романенко Ігор Володимирович, д. м. н., професор, президент Української асоціації з вивченню болю, Морозова Ольга Григорівна, д. м. н., професор, завідувачка кафедри рефлексотерапії Харківського інституту післядипломної освіти, Дубров Сергій Олександрович, д. м. н., професор, президент Асоціації анестезіологів України, Марушко Юрій Володимирович, д. м. н., професор, завідувач кафедри педіатрії післядипломної освіти НМУ ім. О. О. Богомольця, Гавриленко Юрій Володимирович, д. м. н., член Асоціації дитячих оториноларингологів України, Іванов Дмитро Дмитрович, д. м. н., професор, завідувач кафедри нефрології та нирковозамісної терапії НМАПО імені П. Л. Шупика, президент Української асоціації дитячих нефрологів, Коструб Олександр Олексійович, д. м. н., професор, президент Української асоціації спортивної травматології.

 

«Фармгалузь дуже наукоємна. Тому “Фармак” як лідер ринку розуміє необхідність підвищення рівня знань лікарів і значущість збільшення наукового потенціалу держави загалом. Ми сприяємо розвитку вітчизняної наукової школи, яка забезпечує нас висококваліфікованими фахівцями. Адже “Фармак” розробляє складнокомпонентні лікарські засоби, щоб забезпечити потреби пацієнтів в Україні та в усьому світі. Інвестиції “Фармак” у розробку становлять 15 млн доларів США щорічно. Компанія регулярно проводить семінари, тренінги з залученням міжнародних експертів як для своїх працівників, так і для лікарів з України та світу. Адже медики, у чиїх руках життя людей, мають володіти всією необхідною інформацією про новітні підходи в лікуванні. Карантинний режим у країнах СНД продовжується, тому, скориставшись нагодою, “Фармак” організував вебінари для лікарів із цього регіону. Українські спікери мають високий авторитет у колег і є бажаними гостями на місцевих медичних заходах», – розповіла Ірина Мітяєва, начальник сектору маркетингу АТ «Фармак».

 

 

Назад до новин

Ще більше новин