Лип 22, 2024

Farmak став найкращим роботодавцем у галузі та отримав нагороду за ефективні рішення в управлінні

Лідер ринку лікарських засобів України Farmak став найкращим роботодавцем галузі за версією журналу «ТОП-100. Рейтинг найбільших» та видання delo.ua, а також отримала спеціальну номінацію за ефективні рішення в управлінні.

У Farmak над створенням сучасних лікарських засобів працює майже 3 тисячі осіб заради того, щоб люди могли бути здоровими і щасливими. Саме тому в центрі HR-підходів у компанії також стоять саме люди. Цю позицію також відмітили члени журі конкурсу.

«Farmak вже вкотре отримує визнання профільної спільноти як найкращий роботодавець. Це насправді висока нагорода для всієї нашої команди, адже підтверджує, що наша стратегія діє і приносить результати. Люди для Farmak найцінніше, тому ми створюємо для них найкращі умови та атмосферу стабільності, адже саме це надає нашим співробітникам можливості для розвитку, зростання та руху вперед», –зазначила HR-директорка Farmak Вікторія Кондрашихіна.

Farmak дбає про добробут співробітників та застосовує найкращі HR-практики: прогресивна система оплати праці, преміювання на основі КРІ, сприяння розвитку всередині компанії. До слова, 70% управлінських вакансій в компанії закриваються власним кадровим резервом. Всі співробітники компанії забезпечені медичним страхуванням, можуть користуватися корпоративним трансфером та долучаються до корпоративних заходів.

Переглянути рейтинг можна за посиланням.

Назад до новин

Ще більше новин