Вер 25, 2023

«Фармак» та Благодійний фонд Родини Жебрівських отримали нагороди від Валерія Залужного та Міністерства оборони України

«Фармак» і Благодійний фонд Родини Жебрівських активно підтримують українську Армію ще з 2014 року.

Ліки, автівки, дрони і антидронові рушниці, засоби індивідуального захисту, оптичні прилади, зарядні станції – це не весь список передач, які йдуть до військових. Переважно, компанія та фонд самостійно закуповують і передають все на фронт, спілкуються з військовими та намагаються зробити все, щоб допомога надходила вчасно.

Цей внесок відмітили на високому рівні.

photo1695627188

Філя Жебровська, Голова Наглядової ради «Фармак» та засновниця Благодійного фонду Родини Жебрівських,  отримала Відзнаку від Міністерства оборони України «За сприяння Збройним Силам України».

Виконавчий директор «Фармак» Володимир Костюк і директорка Благодійного фонду Родини Жебрівських Станіслава Плескач отримали нагороди від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного «За сприяння війську».

Також Подяки від Міністерства оборони України отримали Павло Бабіч, голова Профспілкового комітету «Фармак», та Павло Олексійчук, фахівець з питань цивільного захисту.

Загалом Благодійний фонд Родини Жебрівських і «Фармак» від початку повномасштабної війни в Україні надали благодійну допомогу на суму понад 100 млн грн.

Назад до новин

Ще більше новин