Лис 15, 2019

«Фармак» відсвяткував Всесвітній день якості

«Фармак» відсвяткував Всесвітній день якості

Працівники Компанії долучилися до святкування та дізналися про новітні тенденції світових уявлень про досконалу організацію.

 

У Всесвітній день якості кожен фармаківець зміг взяти участь у цікавому інтерактиві, присвяченому цьому дню. А потім усі охочі змогли відвідати Meeting by quality compliance з Тарасом Калитою, директором Компанії професіоналів якості «СИСТЕМИ». Також для зручності працівників вели і онлайн-трансляцію. Зустріч організовувала та проводила Служба директора з якості.

 

У своїй доповіді Тарас Калита розглянув модель EFQM, яка є описом світового бачення досконалої організації. Модель допомагає краще зрозуміти, що саме вважають найголовнішими характеристиками ділової досконалості, як забезпечують успішний розвиток організації в сучасних умовах. Серед ключових тем – моделі: адаптивність і готовність до трансформацій, творчість та інновації, побудова екосистеми організації й залучення зацікавлених сторін, потужна організаційна культура й орієнтація на місію та бачення.

 

«Моє знайомство з “Фармак” розпочалося десь у 1997–1998 роках. Тоді ще тільки з’явився ISO:9001. На той час ми реалізовували спільний із німецьким урядом проект щодо провідних моделей систем якості. Я часто відвідував “Фармак” у той час. Після довгої перерви, я знову потрапив на підприємство. Змінами, що відбулися в компанії, я був вражений. Моя лекція про модель EFQM покликана вдосконалити процеси на підприємстві. Модель – це не набір засобів для створення досконалої організації, це набір питань, які допомагають знайти правильні відповіді та звернути увагу на потрібні речі та рухатися в напрямку до досконалої моделі організації. Я можу з упевненістю сказати, що “Фармак” уже просунувся дуже далеко в цьому напрямку. У Всесвітній день якості я б побажав працівникам отримувати задоволення від процесу винаходів нового, процесу розв’язання цікавих творчих завдань, від процесу розуміння, що від наших із вами дій стає краще тисячам людей у всьому світі. Це дійсно внесок у те, щоб рухати цей світ у правильному напрямку», – розповів Тарас Калита, директор Компанії професіоналів якості «СИСТЕМИ», дійсний член Міжнародної гільдії професіоналів якості, експерт Нагороди за досконалість EFQM.

 

Назад до новин

Ще більше новин