Бер 23, 2023

«Фармак» випустив на ринок лікарський препарат «Рапіра Ефертаб 600» у формі шипучих таблеток

Набридливий кашель знайомий майже кожному: він «дряпає» горло, заважає навіть розмовляти і  приносить дискомфорт в буденні справи. Кашель є симптомом багатьох захворювань, найчастіше виступає однією з ознак ураження дихальних шляхів і легень. Відтепер у «Фармак» лікарський препарат проти кашлю «Рапіра Ефертаб 600» з’явився у новій формі – шипучої таблетки. До цього він був доступним у формі саше з дозуванням 200 або 600 мг.

Наші ліки сайт

«Рапіра» відноситься до муколітичних засобів. Діюча речовина – ацетилцистеїн. Механізм дії лікарського препарату полягає у деполімеризації (прим. процес розпаду полімера на простiшi сполуки) та руйнуванні кислих мукополісахаридів бронхіального секрету; стимуляції синтезу секрету бокаловидних клітин епітелію дихальної системи, який має здатність до лізису гною, фібрину та згустків крові. Усі ці ефекти в сумі забезпечують розрідження мокротиння та полегшення його відходження із дихальних шляхів.

Форма шипучої таблетки є досить зручною для споживачів. Адже таку дозу діючої речовини в одну звичайну таблетку важко помістити. Порошки – теж зручний варіант, однак їх потрібно додатково розмішувати на відміну від шипучої таблетки, яка робить цю роботу за споживача.

Показання:

 

Реклама лікарського засобу. Перед застосуванням лікарського засобу обов’язково проконсультуйтесь з лікарем та ознайомтесь з інструкцією на лікарський засіб. РП № UA/19359/01/01 Наказ МОЗ України №753 від 05.05.2022. Виробник: Е-Фарма Тренто С.П.А./ E-Pharma Trento S.P.A для АТ “Фармак”, 04080, м. Київ, вул. Кирилівська, 63. тел.: +38 (044) 496-87-87/e-mail: info@farmak.ua /вебсайт: www.farmak.ua

УКР/ПРОМО/03/2023/РПР_Е/РН/001

Інструкція за посиланням.

 

Назад до новин

Ще більше новин