Лис 14, 2022

«Фармак» випустив нову дієтичну добавку для додаткового джерела вітамінів дітям

Для нормального функціонування організму та розвитку дітям необхідні вітаміни.  Їх дефіцит призводить до того, що організм працює з перебоями. У «Фармак» з’явилася нова дієтична добавка, яка містить ряд необхідних вітамінів для дітей у зручній формі – «Вітабіон®».

Про продукт

«Вітабіон®» – це комплекс вітамінів для гармонійного розвитку дитини з апельсиновим смаком. У своєму складі містить такі вітаміни: C, E, B3, B5, B9, B1, В12, H. Інгредієнти дієтичної добавки «Вітабіон®» сприяють: підтриманню роботи імунної системи; утворенню колагену для повноцінної роботи кровоносних судин та для нормального функціонування кісток, хрящів, ясен, шкіри, зубів; нормальному енергетичному метаболізму; повноцінній роботі нервової системи; зниженню втоми та втомлюваності; нормальній роботі серця тощо (див. листок-вкладення до дієтичної добавки).

Наші ліки 169 (2)

Форма випуску

Добавка випускається у формі льодяників. Кожен льодяник індивідуально запакований, що гарантує дотримання санітарно-гігієнічних норм. Він на паличці з паперу, що робить його дружнім до зовнішнього середовища.

Особливості продукту

Вегетаріанський. Безпечний для зубів. Не містить ГМО, цукру, штучних барвників та консервантів, лактози, сої та глютену. Також відмінністю «Вітабіону®» є те, що він виготовлений з фруктового порошку апельсина.

Дозволений дітям з 3-х років.

Добрі персонажі Робокар Полі, які допомагають іншим та дають поради щодо дитячої безпеки, обов’язково сподобаються дітям. Льодяники доступні у продажі поштучно.

Більше інформації про продукт можна знайти на вебсайті у розділі Продукція.

Бережіть себе та своїх дітей!

 

 

Назад до новин

Ще більше новин