Гру 17, 2021

«Фармак» випустив нову дієтичну добавку для зміцнення дитячого імунітету

Компанія «Фармак» представила нову дієтичну добавку для дітей, яка містить комплекс вітамінів, необхідних для підтримки сил організму в зимовий період, – «ПАМП для дітей» зі смаком лохини та ягідного міксу.  

Для підтримки дитячого імунітету лікарі часто призначають вітаміни С, D3 та цинк, але кожен препарат представлено в аптеках країни окремо. «Фармак» відстежив потребу споживачів та запропонував ринку комплексне рішення.  

«ПАМП для дітей» містить необхідні елементи для зміцнення імунітету, що досить актуально під час грипу та пандемії коронавірусу. 

Вітамін С – потужний антиоксидант з вираженими протизапальними властивостями. Він має противірусний ефект, зокрема, щодо вірусу грипу, пригнічуючи його розмноження. 

Вітамін D3 – раніше був відомий переважно завдяки своєму впливу на кістковий гомеостаз та засвоєння кальцію, останні ж відкриття дедалі більше підкреслюють його особливе значення для нормальної роботи імунної системи. 

Цинк – невід’ємна частина структури та функцій багатьох біологічних ферментів, а також, як відомо, виявляє потужну антиоксидантну активність у декількох системах органів, включаючи легені. 

памп фото (1)


Для компанії «ПАМП» став першою шипучою дієтичною добавкою у продуктовому портфелі. Таку форму вітамінного комплексу розробники вибрали з кількох причин.  Шипуча таблетка вважається найбільш зручною формою випуску, особливо для дітей, яким подекуди важко проковтнути цілу таблетку. Перевагою шипучки є також швидкість засвоєння активних речовин.

У цьому році компанія також випустила «ПАМП» для дорослих споживачів, який менше ніж за рік увійшов до списку 10 продуктів компанії за показниками продажу. 

Загалом компанія «Фармак» виробляє препарати у  чотирнадцяти терапевтичних групах і щороку виводить на ринок приблизно 20 нових продуктів. Нині у продуктовому портфелі підприємства – понад 400 складнокомпонентних сучасних препаратів. Лікарські засоби компанії представлені в Україні та експортуються більш як у 40 країн світу. 

 

 

Реклама дієтичної добавки. Не є лікарським засобом. 

Декларація про відповідність продукції «ПАМП для дітей» вимогам українського законодавства у галузі харчових продуктів від 13.10.2021 та «ПАМП» від 16.11.2021.

Виробник: АТ «Фармак», 04080, м. Київ, вул. Кирилівська, 63.

тел.: +38 (044) 496-87-87 / e-mail: info@farmak.ua / вебсайт: https://farmak.ua/

Промокод УКР/ПРОМО/12/2021/ДД/ПАМП/ПАМП_Д/ППР/003

Назад до новин

Ще більше новин