Чер 17, 2024

Farmak визнано першим у ТОП-15 фармацевтичних компаній України

Премія Ukrainian Business Award оголосила ТОП-15 фармацевтичних компаній України 2024. Цей рейтинг очолив лідер ринку лікарських засобів в Україні*, компанія Farmak.

Журі премії оцінювало фармацевтичних виробників за наступними критеріями: портфель, виробничі потужності на території України, кількість країн експорту, додаткові послуги, які пропонують компанії-виробники, репутація компанії, благодійна діяльність тощо. Експерти виставляли компаніям оцінки, спираючись на дані премії Ukrainian Business Award та аналітичних систем YouControl, Serpstat, Clarity Project.

Farmak отримав найвищий бал серед інших компаній та очолив рейтинг з загальною оцінкою 12,21 балів.

Зазначимо, що це не перша нагорода Farmak у 2024 році – компанія увійшла до рейтингу 200 найбільших компаній за виторгом від видання «Бізнес Цензор», зайнявши лідируючу позицію серед українських виробників ліків. А також отримав нагороду за лідерство у фармацевтичній галузі від журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших». За результатами діяльності Farmak було визнано найкращим роботодавцем галузі за версією видання Forbes та сайту пошуку роботи Robota.ua та компанією з найкращою репутацією за версією рейтингу «Репутаційні АКТИВісти».

 

*за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research у 2023 році

 

Назад до новин

Ще більше новин