Вер 06, 2021

«Фармак» за здоровий спосіб життя: як минув п’ятий ювілейний забіг у місті Шостка

У кожного міста є свої традиції. Ми слідуємо стародавнім, а новітні створюємо самі. Уже доброю традицією для «Фармак» стало вітати Шостку із Днем міста спортивно. Компанія вп’яте провела ювілейний забіг «”Фармак”: біг для здоров’я».

За 5 років на старт забігу вийшло 2400 учасників, які разом пробігли понад 4400 кілометрів, що дорівнює відстані від Шостки до Лісабону.

Організатори запропонували 2 забіги для дорослих і дітей на дистанції 2000 м і 500 м. Переможців нагороджували зіркові гості заходу та керівництво компанії «Фармак».

«Ми працюємо в Шостці з 2015 року і протягом цього часу активно долучаємося до життя нашої громади. Ми прагнемо розвивати не тільки компанію, а й території, на яких ведемо бізнес. Дякуємо містянам, що бігли сьогодні з нами заради здоров’я та вітаємо зі святом!» – коментує Євгенія Піддубна, директорка з корпоративних комунікацій «Фармак», перетнувши фініш.

Цьогоріч до події доєдналися ведуча «Хіт FM» Юлія Карпова та відома українська співачка Руслана Лижичко.

«Приємно бачити, що до таких проєктів, як «”Фармак”: біг для здоров’я», щороку приєднується все більша кількість людей. Дуже приємно бути присутньою та дякую «Фармак» за запрошення! Такі заходи не тільки об’єднують, але й часто стають гарним стартом для наступних звершень задля здоров’я!» – коментує Руслана.

Попри те, що захід був багатолюдним, організатори подбали про дотримання всіх протиепідемічних заходів.

 Дивіться, як це було, на сайті події http://www.farmak.run/

Назад до новин

Ще більше новин