Кві 26, 2016

Фармаківці долучилися до акції «Зробимо Україну чистою разом!»

Компанія «Фармак» долучилася до всеукраїнського чистофесту «Зробимо Україну чистою разом!». В суботу, 23 квітня, дружня команда фармаківців вийшла, щоб прибрати схили Смородинового узвозу в м. Києві.

Працівники компанії вже втретє підтримують еко-акцію та виходять на прибирання рідного міста. Більше того, цьогоріч «Фармак» став регіональним партнером акції «Зробимо Україну чистою разом!» у Києві та Сумській області.

Людмила Сайченко, начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища компанії «Фармак»: «Наше підприємство приділяє багато уваги екологічним проблемам, застосовує найновіші технології та прогресивні заходи задля зниження рівня шкідливих викидів та відходів, що дає вагомі результати. Але на цьому місія «Фармак» не закінчується. Для нас важлива не лише еко-культура наших співробітників: вже третій рік ми виходимо прибирати один із парків Києва, та другий рік – одну із територій в Шостці, де також працює наше виробництво. Окрім того, цьогоріч ми виступили регіональним партнером акції «Зробимо Україну чистою разом!», тому що хочемо долучити до захисту довкілля людей, які нас оточують, адже прагнемо, щоб люди довкола нас були трохи щасливішими».

Очищення Смородинового узвозу проходило в інтерактивній формі. Під час прибирання всі охочі учасники еко-акції змогли довідатися основні правила альпінізму та поуправлятися у підкоренні схилів.

Завершився захід міні-пікніком та створенням еко-дерева «Фармак»: учасники акції отримали кольорові паперові листочки, на яких написали що для них означає «чиста Україна». Усі листочки наклеїли на дерево.

До акції також долучилися «особливі» дітки, що навчаються у Спеціальній школі-інтернаті №26 для дітей з вадами розумового розвитку м. Києва. Через обмеження за станом здоров’я вони не завжди можуть брати участь у прибиранні довкілля, проте є дуже свідомими і активними маленькими громадянами України.

У школі навчаються 250 дітей і кожен вирізав із кольорового паперу листочок із улюбленого дерева, щоб підтримати екологічну акцію і прагнення зробити нашу країну красивою і комфортною для життя.

Назад до новин

Ще більше новин