Сер 27, 2024

Філя Жебровська увійшла до «ТОП-100 найвпливовіших українців» від NV

2024-05-07_12-32-38_Artem Galkin

Напередодні 33-ї річниці незалежності України видання NV визначило 100 співвітчизників і співвітчизниць, які мають найбільший вплив на життя країни. Для формування рейтингу ТОП-100 найвпливовіших українців NV звернувся до майже чотирьох десятків експертів із різних сфер.

До списку потрапили захисники та захисниці, державні діячі, політики,   волонтери, митці та представники бізнесу, які, на думку видання, відповідають за те, якою наша країна є сьогодні та буде завтра. Серед них – Голова Наглядової ради Farmak та засновниця Благодійного фонду Родини Жебрівських Філя Жебровська.

Першу сходинку списку посів президент України Володимир Зеленський. До ТОП-5 увійшли керівник Офісу президента Андрій Єрмак, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, міністр оборони України Рустем Умєров та керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

До ТОП-100 найвпливовіших українців також увійшли військові Вадим Сухаревський і Денис Прокопенко; волонтери Тарас Чмут і Сергій Притула; діячі культурної і гуманітарної сфери та науковці Сергій Жадан, Мстислав Чернов та Елла Лібанова; спортсмени Олександр Усик і Ярослава Магучіх; релігійний діяч Митрополит Епіфаній. Серед бізнесменів та СЕО компаній виділили Вячеслава Климова і Володимира Поперешнюка.

 

Назад до новин

Ще більше новин