Січ 19, 2022

Голова Наглядової ради «Фармак» Філя Жебровська – єдина українка, яка увійшла до глобального списку успішних жінок Forbes «50 за 50»

Авторитетне видання Forbes включило Голову Наглядової ради «Фармак» Філю Жебровську до глобального списку 50 Over 50: EMEA 2022. Компанію підприємниці склали актриса Джуді Денч, дизайнерка Донателла Версаче, голова Європейського центрального банку Крістіна Лагард та інші визначні діячки. Втім, Філя Жебровська — єдина українка в рейтингу.

50 Over 50 — щорічний список Forbes, присвячений найбільш видатним жінкам віком понад 50 років. До нього входять незаперечні авторитети, які змінюють світ та суспільство своїми блискучими ідеями та досвідом — підприємиці, бізнесменки, політикині, науковиці, творчині тощо.

У «Фармак» Філя Жебровська відповідає за стратегічне планування. Вона присвятила компанії понад 37 років, за цей час ставши одним з головних візіонерів та рушіїв розвитку підприємства.

«Одна з найуспішніших бізнеследі України, Філя Іванівна Жебровська допомогла виростити «Фармак» до одного з найбільших експортерів фармацевтичних препаратів в країні. Вона була генеральним директором компанії з 1995 року, а з 2017 — очолила її Наглядову раду»,зазначило видання.

Видання Forbes вперше презентувало список 50 Over 50 минулого року, аби довести — в успіху немає ані географічних, ані вікових, ані будь-яких інших обмежень. У 2021 до списку увійшли, зокрема, віце-президентка США Каміла Харріс, голова та генеральна директорка компанії General Motors Мері Барра, продюсерка та сценаристка шоу «Анатомія Грей» та «Бріджертони» Шонда Раймс.

 

Назад до новин

Ще більше новин