Лис 22, 2013

Керівника департаменту ІТ «Фармак» визнано одним із кращих ІТ-керівників України

Керівника департаменту інформаційних технологій «Фармак» визнано переможцем рейтингу «Кращий ІТ-директор України» в номінації «Лідер ефективності» за версією видання «Інвестгазета».

Нагородження переможців рейтингу кращих  ІТ-директорів України відбулося 14 листопада 2013 року. Рейтинг визначив 40 кращих ІТ-директорів вітчизняних компаній, з яких четверо стали переможцями в спеціальних номінаціях: «Лідер ефективності», «Лідер змін», «Лідер інновацій», «ІТ стратег».

До списку експертів, які оцінювали кожного з понад 120 учасників лонг-аркуша, входили як представники консалтингових компаній, відомих вендорів, а також основні стейкхолдери CIO: вендори та розробники, генеральні директори, ІТ-консультанти, переможці рейтингів найкращих CFO та HR менеджерів, а також представники першої десятки рейтингу найкращих CEO (ТОП-100).

Претендентів на перемогу в рейтингу оцінювали за кількома критеріями: функція управління інформаційними технологіями, бачення та стратегія, досягнення, фінансові показники, зворотний зв’язок, внутрішні процеси ІТ, команда та інновації.

Георгій Кондрашихін став переможцем у спеціальній номінації «Лідер ефективності», де оцінювались фінансові показники, функція управління інформаційними технологіями та досягнення.

Георгій Кондрашихін, керівник ІТ-департаменту компанії «Фармак»: «Ефективність в компанії «Фармак» –  це злагоджена робота команди, яка обслуговує всі ІТ-процеси. Наша найперша та найголовніша задача – розуміння кожним членом команди мети та шляхів її досягнення. Саме узгоджена командна робота ІТ-служби з колегами з департаменту безпеки, автоматизації обліку та управління, інженерно-технічного департаменту є для нас важливим фактором успіху».

Назад до новин

Ще більше новин