Чер 04, 2024

«Керівники воєнного часу»: Володимир Костюк потрапив до рейтингу найкращих топ-менеджерів України

Видання «Фокус» склало рейтинг «Керівники воєнного часу», в який увійшли найкращі топ-менеджери України. Серед них – виконавчий директор провідної компанії з виробництва лікарських засобів Farmak Володимир Костюк.

Рейтинг розділено на 11 секторів, кожен з яких відповідає за найбільш значущі для української економіки ринки: аграрний, фінансовий, промисловість, енергетика та нафтогазова галузь, IT, ритейл, харчова промисловість, нерухомість, фармацевтика, авторинок і телеком.

У процесі підготовки рейтингу 30 галузевих експертів, аналітиків та учасників ринку оцінювали складений виданням лонг-лист з претендентами. Ключові параметри оцінки – популярність та публічність, досягнення на посаді, репутація особи, впливовість у розрізі галузі та експертного середовища. Кім цього, у процесі оцінювання враховувалася і репутація самої компанії, яку очолює учасник, а також відомі соціальні проєкти, спрямовані на допомогу цивільному населенню і військовим під час повномасштабної війни. Керівники, які отримали найвищий середній бал, в результаті потрапили до рейтингу «Фокус».

Загалом до рейтингу увійшли 33 топ-менеджери, серед яких – генеральний директор групи компаній «Метінвест» Юрій Риженков, президент компанії «Київстар» Олександр Комаров, голова правління ПриватБанку Герхард Бьош та інші.

 

 

Назад до новин

Ще більше новин