Лип 21, 2015

Команда «Фармак» здобула перемогу в футбольному турнірі, організованому ЕВА

Команда «Фармак» здобула перемогу у футбольному турнірі «Business vs Government», який проходив 18-19 липня на території Національного університету біоресурсів і природокористування України. Організаторами змагання виступила Європейська Бізнес Асоціація (European Business Association (ЕВА).

Це був перший футбольний турнір у форматі спортивного протистояння бізнесу та уряду, організований Європейською Бізнес Асоціацією. На футбольному полі зустрілися 22 команди, що представляли як різні напрямки бізнесу, так і державні органи (Національний банк України, Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Міністерство інфраструктури України).

Усі команди мали сильну підготовку. Гра була напруженою. У фіналі зустрілися футбольні команди Національного банку України та компанії «Фармак». Із перевагою в один гол та рахунком 4:3 перемогла команда «Фармак».

Павло Олексійчук, голова профкому компанії «Фармак»: «Нашій футбольній команді майже 15 років. Її склад нараховує понад 40 гравців, які регулярно тренуються та грають у футбол. До здобутої у цих змаганнях перемоги, ми йшли роками. Це одне з найбільших наших спортивних досягнень, особливо враховуючи надзвичайно високий рівень підготовки команд-суперників, з якими ми зустрілися на полі. Під час гри було продемонстровано істинний фармаківський дух та велике бажання перемагати».

Юлія Мельник, керівник департаменту організації заходів ЕВА: «Футбольні турніри Європейської Бізнес Асоціації ми проводимо з 2005 року, один раз на рік, зазвичай у липні. Вже 10 років наші турніри є одними з найбільш популярних спортивних заходів Асоціації.

Цього року ми зафіксували рекордну кількість команд! До того ж, цьогоріч ми вперше в Україні зібрали на футбольному полі команди бізнесу і уряду. На наш погляд, команди показали чудовий рівень гри та результати, а головніше – командний дух та жагу до перемоги.

За результатами попереднього жеребкування, команді «Фармак» довелось змагатися на полі з командами компаній «Піреус Банк МКБ», ДП «Адідас Україна», Radisson Blu Hotel Kyiv Podil, «Метро Кеш енд Кери Україна» та ТзОВ «СЕ Борднетце-Україна». У фіналі «Фармак» змагався на футбольному полі з Національним банком України, та переміг! Наші вітання команді, всім гравцям та вболівальникам! Ви молодці!».

Назад до новин

Ще більше новин