Чер 25, 2019

Корейську делегацію працівників медичної галузі вразив завод «Фармак»

35 представників корейського агентства KOTRA завітали до Компанії в межах Корейсько-українського медичного форуму.

Нещодавно «Фармак» відвідала корейська делегація в межах дводенного Корейсько-українського медичного форуму, що проходив у м. Київ. Гості відвідали нову інноваційну дільницю з виготовлення твердих лікарських форм, що відкрилась у грудні 2018 року. Інвестиції в проект становлять 20 млн євро.

«Один із ключових чинників успіху “Фармак” – це інвестиції в розвиток. 95% прибутку “Фармак” реінвестуємо у виробництво. Наявний науковий потенціал, потужності та технопарк дають можливості виходити на міжнародні ринки та постійно розвиватись. Фармацевтична індустрія в Україні розвинена, і на сьогодні існують понад 150 локальних виробників у цій сфері. “Фармак” – лідер фармацевтичної галузі з 2010 року* і є прикладом для наслідування», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

«Добре помітно, що “Фармак” дбає про людей, а не тільки про бізнес та розвиток. Я сподіваюся, це не останній мій візит, тому що ми можемо стати партнерами», – зауважив Лі Сеунг Юл, заступник менеджера з міжнародних продажів JW Holding.

Після екскурсії гості поспілкувались із керівництвом компанії та обговорили питання співпраці, виробництва, інвестицій та державної програми реімбурсації.

«Обмін досвідом надзвичайно важливий для розвитку кожного бізнесу. “Фармак” співпрацює і з корейською фармою. Я думаю, що в майбутньому наша кооперація буде посилюватись. Гості були вражені нашими потужностями. У всій центральній та східній Європі немає такого виробничого технопарку, як у “Фармак”», – підкреслив Віктор Костюк, директор із розвитку бізнесу ПАТ «Фармак».

 

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research.

Назад до новин

Ще більше новин