Лис 04, 2022

Наука попри війну: «Фармак» провів ювілейну «Школу молодих науковців»

27-28 жовтня 2022 року фармацевтична компанія «Фармак» провела ювілейну, Х науково-практичну конференцію Школи молодих науковців «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво». До експертного обговорення актуальних питань фармацевтики долучилися 46 учасників: науковці, студенти і аспіранти профільних українських ВНЗ та молоді фахівці компанії «Фармак».

f99876f9-35c4-4109-ba7a-d034006bbbc3

Цього року ювілейна конференція відбулася в онлайн-форматі. Учасники проявили неабияку стійкість та доповідали з усіх куточків України у проміжках між повітряними тривогами та відключеннями світла. У ході секційного засідання заслухали 22 усних та 14 постерних доповідей молодих науковців. 

dd7f6d08-2ce2-48fb-9b91-e4750f8032d3

 Основні напрями цьогорічної конференції:

ШМН (СКРІН)

Крім традиційних тем були підняті питання розвитку науки під час війни: 

«Як показує історія, найбільші винаходи були зроблені саме у часи найгірших криз. Тому українська наука та молодь мають розвиватися навіть попри війну, а «Фармак» завжди був і буде для них надійним помічником у цьому. Вже вдесяте ми проводимо «Школу молодого науковця» і не припиняємо захоплюватися нашою молоддю. Ні відключення світла, ні повітряні тривоги не зупинили їх перед бажанням презентувати свої доповіді. Саме в цьому сила української нації і майбутнє української науки», — зазначає директор з персоналу «Фармак» Вікторія Кондрашихіна

1

У підсумку, експертною комісією компанії було обрано найкращі роботи учасників конференції, які відзначили грамотами та цінними подарунками.

Назад до новин

Ще більше новин