Жов 18, 2018

ПАТ «Фармак» сприяє розвитку української науки та медицини

«Фармак» підтримав проведення ХХІV з’їзду хірургів України, присвячений 100-річчю з дня народження академіка О.О. Шалімова.

Нещодавно відбувся ХХІV з’їзді хірургів України – науково-практичний форум державного значення. На з’їзді обмінювались досвідом як вітчизняні так і іноземні спеціалісти – загальні хірурги, серцево-судинні хірурги, трансплантологи, дитячі хірурги, пластичні хірурги та комбустіологи, ендокринологи .

ПАТ «Фармак» виступив основним спонсором заходу та надав підтримку у його проведенні.

«Ми як лідери галузі, що дбаємо про якість своєї продукції задля здоров’я українців, вважаємо, що вкрай необхідно розвивати вітчизняну медичну науку. Соціально-відповідальний бізнес без сумніву має підтримувати наукові конференції та сприяти їх проведенню в України за участі найкращих світових представників. Саме тому «Фармак» підтримав ХХІV з’їзді хірургів України, що об’єднав близько 2000 фахівців хірургічного профілю, як вітчизняного, так і міжнародного рівня.», – зазначила Сусана Халілова, директор з маркетингу та продажів ПАТ «Фармак».

Під час з’їзду пройшли пленарні засідання, присвячені лікуванню вогнепальних ушкоджень, пов’язаних із воєнними діями, сучасним технологіям хірургічної корекції патології органів травлення, аналізу сучасного стану хірургічної допомоги населенню та завдань з поліпшення її організації та розгляду організаційних питань. Провідні фазівці галузі провели секційні засідання, присвячені раннім післяопераційним ускладненням, сучасному стану та проблемам серцево-судинної, дитячої, ендокринної, баріатрічної, пластичної хірургії та комбустіології і трансплантології.

Спеціалне відео з’їзду від “Фармак”:

Назад до новин

Ще більше новин