Чер 11, 2018

ПАТ “ФАРМАК” отримав нагороду Zakupki.Кращі як суперзамовник в системі RIALTO

8 червня в Києві відзначили переможців всеукраїнської премії Zakupki.Кращі. ПАТ «ФАРМАК» посів перше місце у номінації «Найбільший обсяг закупівель у системі RIALTO».

«ПАТ «Фармак» – лідер фармацевтичного ринку України* – це прозора та прогресивна компанія.  Ми рухаємся у ногу з часом. Вітаємо інноваційні рішення та запроваджуємо їх у роботу.  З середини 2017 року всі відкриті тендерні процедури ПАТ «Фармак»  оголошуються через систему RIALTO. Це дало нам змогу залучити нових контрагентів та отримати новий досвід роботи, яка контролюється як внутрішньо так і зовнішньо. Премія  для нашого відділу та компанії – це оцінка нашої праці та ще одне підтвердження того, що прозорість закупівель це корисний інструмент для отримання позитивного результату» — зазначила Світлана Погребна, керівник тендерного відділу ПАТ «Фармак».

“Розвиток сфери електронних закупівель має велике значення для усієї країни, бо вона стала справжнім символом якісних змін у державі. Важливо, задавати стандарти на ринку та демонструвати, як працюють принципи прозорості та чесної конкуренції. Із радістю вже вдруге ми відзначаємо найкращих замовників та постачальників і розповідаємо про них. Для нас – це дуже почесно та відповідально. Їхня робота – досягнення для всієї сфери та висока планка, до якої мають прагнути всі учасники електронних закупівель”, – коментує Оксана Ферчук, керівник торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua.

Переможців премії Zakupki.Кращі обирала спеціальна комісія, в яку увійшли представники торговельного майданчика Zakupki.Prom.ua та фахівці моніторингового порталу DoZorro

Премія Zakupki.Кращiвідзнака, що була започаткована у 2016 році. Вона вручається замовникам та постачальникам, які використовують можливості електронних закупівель найбільш ефективно. Нагородами відзначаються учасники у трьох категорiях: “Експертний вибір”, “За результатами в системі”, “Громадський вибір”. Організатор премії – торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua.

ПАТ «Фармак» — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві, ПАТ «Фармак» із 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України*.

Продукція ПАТ «Фармак» експортується до 20 країн світу. У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно Компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій та перевірок.

За результатами 2017 року ПАТ «Фармак» став лідером у постачанні лікарських засобів в Україні за програмою «Доступні ліки». З 23 молекул, на які розповсюджується програма, 8 є в портфелі «Фармак». Це 26 готових лікарських засобів, з яких 7 відшкодовуються повністю, 19 – частково.

За версією порталу «Економічна правда» у 2017 році ПАТ «Фармак» увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали «Бізнес», «Фокус» назвали ПАТ «Фармак» одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ «Фармак» — єдиний фармвиробник, який увійшов до ТОП-100 платників податків за 2017 рік**.

У компанії працюють більш ніж 2400 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами. ПАТ «Фармак» активно співпацює з шістьма провідними вузами України.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 року в ПАТ «Фармак» працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 тонн субстанцій на рік.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research

** дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України

DoZorroмоніторинговий портал, що здійснює громадський контроль держзакупівель. На порталі  будь-хто може надати зворотній зв’язок державному замовнику чи постачальнику, суспільству чи правоохоронним органам щодо проведеної процедури закупівлі, обговорити та оцінити умови конкретної закупівлі, проаналізувати закупівлі окремого замовника.

 

Назад до новин

Ще більше новин