Гру 21, 2012

Працівники «Фармак» допомагають сиротам

В грудні 2012 року працівники компанії «Фармак» в рамках благочинної акції збирали речі для дітей із дитячих будинків. Спільними зусиллями було зібрано понад 350 одиниць зимових речей (шапочки, шарфики, рукавички, шкарпетки тощо).

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Щиро дякую всім працівникам, що не залишились байдужими і долучились до акції. Подібні заходи, як елемент нашої соціальної відповідальності, будуть і надалі складовою діяльності «Фармак». Дуже цінним для нас є високий рівень залученості працівників до соціальних ініціатив компанії, що є підтвердженням правильно обраного шляху».

«Всі речі були передані дітям із трьох дитячих будинків в якості подарунків до Дня святого Миколая. Завдяки прагненню наших працівників допомогти дітям, котрі позбавлені батьківської любові та опіки, сироти отримали такі потрібні їм теплі зимові речі», – дякує всім, хто долучився до акції, Олексій Яцюк, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності компанії «Фармак» та куратор акції по збору речей для дітей.

 

Назад до новин

Ще більше новин