Жов 18, 2023

Проект «Фармак» став фіналістом конкурсу Глобального договору ООН в Україні

«Партнерство заради сталого розвитку» — щорічний міжнародний конкурс, який Глобальний Договір ООН в Україні провів вже вп’яте. Його мета — зібрати найкращі практики відповідального ведення бізнесу, що були втілені у партнерстві приватних компаній, державного та громадського секторів.

photo1697629249

Оцінювало конкурсантів міжнародне журі, до якого увійшли експерти зі сталого розвитку та соціальних проектів із Японії, Швейцарії, Німеччини, Великобританії. Нагородження відбулося у чотирьох номінаціях: «Суспільство», «Планета», «Економічний розвиток» та «Воїни світла». Серед учасників — українські та міжнародні компанії, зокрема Київстар, Нова Пошта, ДТЕК ВДЕ, Kernel, EPAM Ukraine, Porsche, Carlsberg тощо.

Ініціатива «Фармак: Світло заради життя» реалізована за підтримки Шосткинської міської ради Сумської області. Проект отримав відзнаку у категорії «Суспільство». На початку року компанія «Фармак» забезпечила усіх учнів м. Шостки світловідбивними браслетами, а також створила і продемонструвала школярам відеоролик, який у доступній формі пояснює правила поведінки на дорозі у темний час. Ініціатива реалізовна у рамках Меморандуму про співпрацю, підписаного «Фармак» та Шосткинською громадою, який передбачає об’єднання зусиль та можливостей для реалізації проектів для соціально-економічного та культурного розвитку громади. З 2015 року у місті Шостка функціонує завод компанії «Фармак» із виготовлення активних фармацевтичних інгредієнтів (АФІ), тому компанія прагне розвивати не лише власне виробництво, а й середовище, в якому веде бізнес.

Назад до новин

Ще більше новин