Бер 28, 2023

«Фармак» представив новий лікарський препарат «Ліпстер Мінт»

Герпес – дуже поширена вірусна інфекція. За даними експертів ВООЗ, вірусом герпесу заражено понад 95% населення світу. У здоровому організмі вірус герпесу може «ховатись» у нервових клітинах, а при зниженому імунітеті активізуватися знову. Часто з’являється саме після застуди, високої температури.

У портфелі «Фармак» з’явився новий продукт лінійки лікарського засобу «Ліпстер»  для лікування герпесу на губах – «Ліпстер Мінт».

«Ліпстер Мінт» – антивірусний лікарський засіб з додатковою протисвербіжною дією. До складу входить ацикловір 5% та ментол, який забезпечую протисвербіжну та охолоджуючу дію, впливаючи на основні симптоми які хвилюють під час захворювання – біль, свербіж у ділянці ураження. Виготовляється у тубах по 5 г крему.

Крем наносять 5 разів на день приблизно з 4-годинними інтервалами, за винятком нічного часу. Важливо розпочати лікування якнайшвидше на початку інфекції, найкраще – під час початкового періоду хвороби або на стадії еритеми. Можна почати лікування і на пізніх стадіях – папули або пухира.

Лікування триває щонайменше 4 дні. Якщо загоєння не відбулося, можна продовжити лікування до 10 днів.

Наші ліки сайт (3)

Інструкція за посиланням

Назад до новин

Ще більше новин