Чер 03, 2020

У Шостці пройшли тренування вогнеборців

У травні в департаменті з виробництва АФІ пройшли щорічні навчально-тренувальні заняття вогнеборців, під час яких 16 учасників ліквідували уявну пожежу.

 

У м. Шостка на території департаменту з виробництва активних фармацевтичних інгредієнтів у межах аварійно-рятувального нагляду 2-й державний пожежно-рятувальний загін Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області провів щорічне навчально-тренувальне заняття. Під час навчання 11 вогнеборців спільно з 5 представниками компанії подолали уявну пожежу. Також ознайомилися зі схемою проїзду, розташування будівель і пожежних гідрантів. Загалом навчання тривало понад годину, у ньому було задіяно 5 одиниць спецтехніки.

«Працездатність та готовність до використання пожежних гідрантів була перевірена напередодні. Фахівці служби перевірили стан водогінної мережі разом із пожежними гідрантами та визнали їх придатним до експлуатації», – після закінчення тренувань зазначив Павло Плацинда, інженер з охорони праці.

 

Згідно із законодавством України роботодавець зобов’язаний створити працівникам комфортні та безпечні умови праці. Компанія піклується про кожного працівника та робить усе для забезпечення відповідних умов праці, щоб кожен фармаківець почувався захищеним, виконуючи свою роботу. «Фармак» робить доступним лікування ефективними та якісними лікарськими засобами. Щорічно виводяться на ринок приблизно 20 нових лікарських препаратів, а в розробці знаходяться ще орієнтовно 110 ЛЗ. Це багатокомпонентні сучасні ліки, які необхідні мільйонам жителів як у нашій країні, так і за її межами. Активні фармацевтичні інгредієнти, що виготовляються на території департаменту в м. Шостка, – це основа ліків. Процес їх виробництва складний та інколи небезпечний, адже потребує залучення різноманітних хімічних речовин і відповідного обладнання. Проте якщо підходити до справи відповідально та проводити профілактичні заходи, зокрема спеціальне навчання персоналу, ризики нівелюються.

 

Назад до новин

Ще більше новин