Кві 14, 2020

Відтепер ліки «Фармак» можна замовити онлайн

Задля перешкоджання поширенню коронавірусу «Фармак» розпочав співпрацю зі спеціалізованими сервісами замовлення та доставки лікарських засобів з аптек.

 У березні Кабінет Міністрів України дозволив поштовим сервісам доставляти ліки. Тепер ліки «Фармак» можна буде замовити з доставлянням у відділення пошти або безпосередньо додому кур’єром.

«Під час карантину кожен із нас намагається обмежити коло соціальних контактів і без зайвої потреби не виходити з дому. Тож не дивно, що зростає попит на онлайн-замовлення продуктів із супермаркету, їжі з кафе та ресторанів. Дехто вже оцінив зручність та вигоду попереднього онлайн-бронювання ліків в аптеці. Завжди можна бути впевненим, що ліки є в наявності, зекономити час у черзі та порівняти ціни. Тож тепер немає потреби стояти в черзі. А для тих, хто занедужав і не має кого відправити до аптеки або не має змоги дістатися найближчої аптеки (особливо в невеличких селищах), така можливість є більш ніж актуальною», – зазначив Михайло Ванат, директор із маркетингу та продажів АТ «Фармак».

Замовити лікарські засоби можна на сайті компанії Фармак (https://farmak.ua/drugs/) після автоматичного переходу на сторінку сервісу Liki24.com. Сервіс дозволяє замовити доставку необхідних ліків виключно з ліцензованих аптек, або обрати зручну аптеку поруч і зробити там резерв. Для замовлень доставки доступні всі ліки, окрім певних категорій, що вимагають особливих умов відпуску, зберігання та обліку. Однак, пам’ятайте, що самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, і дотримуйтесь рекомендацій свого лікаря та фармацевта.

 Будьте здорові!

 

Назад до новин

Ще більше новин