Чер 18, 2024

Віктор Пинзеник став новим членом Наглядової ради Farmak

На загальних зборах акціонерів фармацевтичної компанії Farmak було обрано нового члена Наглядової ради – Віктора Пинзеника.

Farmak стрімко розвивається і розширює свою присутність в різних регіонах світу. Така експансія потребує сміливих та відповідальних стратегічних рішень, які базуються на досвіді та глибоких професійних знаннях. Щоб зміцнити позиції компанії в Україні та за кордоном, до Наглядової ради Farmak запросили нового члена команди. Віктор Пинзеник займає посаду члена Наглядової ради з 14 червня 2024 року, входить до Комітету з питань призначень та винагород, а також до Комітету з питань аудиту Наглядової ради.

«Ми раді вітати пана Віктора у нашій команді. Його багаті знання і великий досвід у галузі економіки особливо важливі у сьогоднішній період розвитку Farmak. Стратегічні управлінські рішення мають вирішальне значення для досягнення успіхів на внутрішньому та зарубіжних ринках, забезпечення того, щоб ми безперервно пропонували пацієнтам в Україні та поза її межами якісні та доступні ліки», – зазначила Філя Жебровська, голова Наглядової ради Farmak.

Віктор Пинзеник – відомий український економіст,  державний та громадський діяч.  Автор понад 400 статей і книг, Заслужений економіст України. Був членом кількох урядів України, обіймаючи посади першого віце-прем’єр-міністра, віце-прем’єр-міністра, міністра фінансів та міністра економіки. Працював депутатом Верховної ради України семи скликань. Має досвід роботи у наглядових радах великих українських підприємств та міжнародного банку.

«Для мене велика честь приєднатися до професійної команди у такий відповідальний для України та поворотний момент у розвитку компанії. Фармацевтична промисловість відіграє вирішальну роль у покращенні глобальної охорони здоров’я, і я радий можливості зробити свій внесок у розробку та ухвалення стратегічних рішень, які допоможуть компанії виробляти ліки, що захищають здоров’я людей по всьому світу», – прокоментував Віктор Пинзеник.

Назад до новин

Ще більше новин