Чер 03, 2019

Володимир Костюк у числі кращих топ-менеджерів України

Володимир Костюк, виконавчий директор “Фармак”, за версією журналу Фокус очолює галузевий рейтинг кращих топ-менеджерів.

 

Володимир Костюк – обіймає посаду виконавчого директора “Фармак” з 2018 року, у компанії працює з 2008 року. Стратегічним завданням Володимира Костюка є зміцнення позицій ПАТ “Фармак” на міжнародних ринках, розширення географії присутності і збереження лідерських позицій на українському ринку.

 

Довідка

Компанія “Фармак” зараз активно розвивається. Чистий прибуток компанії в 2018-м перевищив 1 млрд грн, що на 25% більше, ніж в 2017 році. 75% обсягу реалізації продукції “Фармак” забезпечує внутрішній ринок, 25% – закордонні партнери. Серед них Узбекистан, Казахстан, Білорусь, Польща, Німеччина і Болгарія. У 2018 році компанія відкрила нові ринки – Австралію, Грецію і Лівію. До 2023 році «Фармак» планує наростити частку експорту до 40%.

У минулому році Компанія запустила нову лінію для виробництва твердих лікарських форм – найсучаснішу і високопродуктивну в країні. У 2019, за словами Костюка, “Фармак” планує інвестувати понад 1 млрд грн в розвиток. Ці кошти підуть на подальші закупівлі нового обладнання для виробництва таблетованих лікарських препаратів.

Також в минулому році Компанія вивела на ринок 34 нові номенклатурні позиції. За результатами 2018 року “Фармак” став лідером урядової програми реімбурсації життєво важливих лікарських засобів “Доступні ліки”.

 

Назад до новин

Ще більше новин