Сер 14, 2018

Володимир Костюк увійшов до першої двадцятки рейтингу найкращих ТОП-менеджерів країни

Рейтинг опублікував журнал «Топ-100. Рейтинги найбільших» Журнал «Топ-100. Рейтинги найбільших», підготовлений командою Delo.UA, визначив 300 топ-менеджерів України. Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак», увійшов до першої двадцятки та став найкращим топ-менеджером серед представників фармацевтичних компаній. Також він потрапив до десятки лідерів у рейтингу голосування читачів.

«Насправді така висока оцінка – це не тільки результат моєї роботи. Це, насамперед, результат роботи всієї команди “Фармак”, яка не один рік доводить, що вона найкраща – “Фармак” із 2010 року лідирує на вітчизняному фармацевтичному ринку. Це результат кропіткої роботи, високого професіоналізму і правильно обраної стратегії розвитку Компанії. Для нас якість, інновації та люди були й залишаються основою. У цьому сила нашої Компанії й запорука її успіху. Моє головне завдання як керівника – підвищити ефективність бізнесу та зміцнити присутність “Фармак” на зовнішніх ринках. І я буду докладати максимальних зусиль для досягнення поставлених цілей», – зазначив Володимир Костюк, виконавчий директор ПАТ «Фармак».

Нагадаємо, Володимир Костюк працює в ПАТ «Фармак» із 2008 року на різних посадах – помічника генерального директора, начальника цеху № 3 виробничого департаменту служби операційного директора, операційного директора Компанії. З 17 березня 2018 року обіймав посаду т. в. о. виконавчого директора ПАТ «Фармак». 25 липня 2018 року Володимира Костюка було обрано на посаду виконавчого директора ПАТ «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин