Чер 26, 2024

X-Ray визнав проєкт з утилізації ліків від Farmak та Аптеки Доброго кращою соціальною ініціативою

_DSC3546 — велике

«Ліки утилізуй – планету рятуй», екологічна ініціатива виробника ліків Farmak та мережі «Аптека Доброго Дня» отримала нагороду як кращий соціальний проєкт на конкурсі маркетингових ініціатив X-Ray від видання MMR. Переможців конкурсу визначали експертне журі та читачі MMR шляхом голосування.

В одній номінації з проєктом з утилізації ліків від Farmak опинилися фандрейзингова кампанія «Нам тут жити» від Київстар та фонду «Повернись живим», дроп адаптивного одягу та благодійного мерчу «Жити назустріч» від ПУМБ та інші важливі соціальні ініціативи.

Проєкт з утилізації протермінованих та непотрібних лікарських засобів від населення стартував у листопаді 2023 року, і вже за перші три місяці вдалося зібрати понад 10 тис. літрів таких ліків у аптечних пунктах Києва. Farmak та «Аптека Доброго дня» планують масштабувати ініціативу та залучати до неї партнерів – інших виробників та імпортерів лікарських засобів та аптечні мережі – не тільки в Києві, але й в інших регіонах України. Більше про ініціативу – за посиланням.

Назад до новин

Ще більше новин