Бер 28, 2013

Журналісти відвідали виробництво «Фармак»

В середу, 27 березня 2013 року, перша група представників масмедіа відвідала завод «Фармак». Захід відбувся в рамках проекту для журналістів «Екскурсії по виробництву компанії «Фармак».

Журналісти побували в цеху з виробництва рідких лікарських засобів. Там їм продемонстрували системи водо- та повітропідготовки, процес розливу та пакування назального спрею та очних крапель. Відвідувачі мали змогу спостерігати за роботою операторів на лінії виробництва Фармасулінів.

Спеціалісти «Фармак» розповіли журналістам як відбувається процес виробництва готових лікарських форм, які вимоги ставляться до організації виробничих приміщень, до персоналу, що працює на виробництві.

Нагадаємо, що екскурсії на виробництво «Фармак» проходять щосереди. Щоб відвідати виробництво, необхідно надіслати заявку на бланку ЗМІ, яке ви представляєте, на електронну адресу: M.Lavruh@farmak.ua. В заявці необхідно вказати своє ім’я, прізвище, назву ЗМІ, посаду та контактну інформацію.

По мірі формування груп ми зв‘яжемося з вами та повідомимо про дату та час проведення екскурсії.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до куратора проекту «Екскурсії на виробництво «Фармак», начальника сектору зі зв’язків з громадськістю компанії «Фармак», Марка Лавруха: тел.: (067) 464-9794; е-mail: M.Lavruh@farmak.ua

Назад до новин

Ще більше новин