Січ 04, 2022

«103 рази дякуємо!» — до працівників швидкої у новорічну ніч завітав Санта

Новий рік — сімейне свято, та не кожен має можливість зустріти його у родинному колі чи з друзями. Адже тоді, коли всі відпочивають, працівники швидкої стоять на варті здоров’я та життя українців.

Новорічні свята є кризовим періодом для медиків, під час святкування збільшуються ризики отримання травм і погіршення самопочуття. Збільшується також кількість скарг на алкогольне, харчове отруєння та травми, пов’язані з використанням піротехніки.

Поліклініки й амбулаторії у святкові дні не працюють, тому навантаження на екстрену медичну допомогу зростає. Тож станції екстреної допомоги працюють у посиленому режимі, залучаючи більше бригад.

DSC_3694

Напередодні Нового року, 31 грудня, фармацевтична компанія «Фармак» привітала зі святами працівників екстреної медичної допомоги, які чергували в новорічну ніч у Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Львові, Одесі, Кривому Розі та Шостці. У медичні заклади Києва завітав з привітанням Санта.

«103 – номер, який ми знаємо напам’ять ще з дитинства. Набравши його, ми завжди отримаємо допомогу: вдень, вночі, у будні чи у свята. Від усіх українців 103 рази дякуємо тим, хто в новорічну ніч рятує життя та часто залишається непоміченим. Щасливих і безпечних свят!» – коментує Євгенія Піддубна, директорка з корпоративних комунікацій «Фармак».

Одним із пріоритетів компанії «Фармак» є забезпечення міцного здоров’я українців. Компанія регулярно порушує соціально важливі питання й активно долучається до благодійних проєктів у сфері охорони здоров’я.

Назад до новин

Ще більше новин