Жов 12, 2016

БФ «Фармак» продовжує підтримувати українських військових

Благодійний фонд «Фармак» відгукнувся на звернення Подільської районної у місті Києві державної адміністрації і допоміг військовій частині, якою опікується Подільський район столиці. Для потреб захисників було закуплено матеріально-технічні засоби загальною вартістю понад 50 тис. грн.

Понад два роки триває військово-політичний конфлікт на сході України. Цілісність кордонів нашої держави перебуває під загрозою. День у день українські військові мужньо та віддано оборонять країну від зазіхань агресора та роблять усе, щоб повернути мир та спокій на нашій землі.

З перших днів протистояння Благодійний фонд «Фармак» активно підтримував захисників. Тому звернення від Подільської РДА стосовно допомоги підшефній військовій частині мало позитивну відповідь. Для потреб військових закупили два мобільні кондиціонери, два фаркопи для автомобіля, амуніцію, газовий комплект, ліхтарі та аварійні світильники. Загалом на допомогу військовій частині було спрямовано понад 50 тис. грн.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Сильні, сміливі, відважні… Наші захисники… Вони вірять, що ми не залишимо їх у скруті. А ми відчуваємо, що маємо бути з ними до переможного кінця. Так складаються обставини, що в цей непростий для України час ми маємо бути єдиним цілим. З перших днів протистояння на Сході Благодійний фонд «Фармак» усіляко підтримує та допомагає нашим захисникам. На сьогодні підтримку отримали понад 30 військових частин».

 

Назад до новин

Ще більше новин