Жов 21, 2019

Благодійний фонд «Фармак» відновив дитячий майданчик у м. Шостка.

Тепер діти у м. Шостка зможуть вільно гратись на оновленому дитячому майданчику, розташованому в парку Свободи за адресою вулиця Свободи, 38. На капітальний ремонт було витрачено близько 200 тис. грн.

У 2011 році Благодійний фонд «Фармак» подарував дітлахам м. Шостка новий дитячий майданчик, щоб ті мали змогу радіти життю та вдосхочу гратись на свіжому повітрі. Тоді витрати склали 270 тис. грн. Протягом  наступних років майданчик підтримувався в належному стані. У 2017 році було проведено поточний ремонт та частково замінено елементи дитячого ігрового обладнання. Також щороку поновлювалось лакофарбове покриття. Проте, за 8 років щоденної експлуатації дитмайданчик вийшов із ладу та втратив свій вигляд.

Управління освіти Шосткинської міської ради Сумської області звернулось до Благодійного фонду «Фармак» з проханням про благодійну допомогу у вигляді ремонту майданчику. Фонд відгукнувся на звернення, знайшов підрядну організацію та все оновив.

Загалом було замінено майже всі дерев’яні елементи, встановлено карусельку та нову гойдалку на пружині «Метелик».

 

«Маю доньку, котрій 7 років, і разом з іншими дітьми наших працівників вона часто грається у парку та на цьому дитячому майданчику. Нещодавно ігровий майданчик оновили і він став безпечний для дітей мешканців м. Шостка. Приємно було це спостерігати, адже це зробив Благодійний Фонд «Фармак», що дотичний до компанії, в якій я працюю», – зазначила Наталія Симонець, начальник дільниці з очищення промислових стічних вод АТ «Фармак».

Назад до новин

Ще більше новин