Жов 22, 2019

«Фармак» єдина фармкомпанія, що увійшла у ТОП 20 кращих роботодавців України за версією видання «Власть Денег»

При відборі враховувалися ряд критеріїв, що характеризують якість робочих місць і їх надійність. Зокрема, це збільшення числа співробітників і зростання зарплат в порівнянні з минулим роком, можливості для професійного і кар’єрного зростання співробітників. Також бралися до уваги особливості HR-стратегії і HR-політики компанії. 

По версії видання найбільш привабливе для співробітників у «Фармак»: конкурентні зарплати, система преміювання, соціальний і мотиваційний пакети, програми професійного і кар’єрного зростання

У Фармак  працюють понад 2600 осіб. Компанія забезпечує офіційне працевлаштування і конкурентну офіційну стабільну заробітну плату. Відразу після оформлення на роботу новий співробітник стає учасником програми адаптації, метою якої є прискорення інтеграції в робочі процеси компанії і корпоративну середу. Виробничі успіхи стимулюються прогресивною системою оплати праці на основі грейдів і системою преміювання на основі ключових показників ефективності.

Співробітникам забезпечується харчування зі знижкою в їдальні на території компанії, а також можливість отримати професійну первинну допомогу в медичному пункті. Співробітники отримують 28 днів оплачуваної відпустки і повне медичне страхування за рахунок компанії.

АТ «Фармак» має власні бази відпочинку – на березі Чорного моря «Смуглянка» та в Тетереві Київської області. Також для працівників та їхніх дітей можливі путівки за рахунок профспілки в оздоровчі санаторії та табори. Компанія приділяє особливу увагу дітям своїх співробітників, організовуючи для них цікаві заходи.

Компанія приділяє особливу увагу професійному розвитку працівників, постійно організовуючи і проводячи різноманітні тренінги, лекції та майстер-класи. Цей процес безперервний і триває протягом усієї трудової діяльності.

Також в АТ «Фармак» діє Школа молодого вченого. Щорічно фахівці компанії представляють новаторські рішення в області розробки і практичні втілення попередніх наукових досягнень.

Для реалізації системи розвитку менеджерів різних рівнів управління впроваджені три програми: Школа молодого керівника – створена для сприяння професійному розвитку і навчання молодшого керівного ланки; Школа розвитку менеджерів – її діяльність спрямована на розвиток і навчання середньої керівної ланки; Школа лідерства – спрямована на розвиток персоналу, включеного до кадрового резерву на позиції керівників департаментів та директорів служб. Більше 80% управлінських вакансій в АТ «Фармак» закриваються власними кандидатами.

Назад до новин

Ще більше новин