Вер 12, 2024

Благодійний фонд Родини Жебрівських виділив понад 1 млн грн на ремонт шкіл

школа

Напередодні навчального року Благодійний фонд Родини Жебрівських допоміг з ремонтами 4 школам у Києві та Житомирській області. Загальна сума допомоги склала понад 1,1 млн грн.        

Зокрема, Романо-германському ліцею №123 (Київ) профінансували ремонт покрівлі. У ліцеї № 2 ім. В’ячеслава Єрка (Київ), спеціалізованій школі «Малятко» (Київ) та Немиринецькому ліцеї Ружинської селищної ради Житомирської області провели ремонт внутрішніх приміщень. Окрім того, Немиринецький ліцей отримав від Благодійного фонду Родини Жебрівських акустичне обладнання для проведення театральних вистав, концертів та святкових заходів.

 «Попри активну підтримку наших захисників і реалізацію численних великих проєктів, фонд завжди знаходить можливість допомагати нам. Наші запити не залишаються без відповіді. Цього року фонд профінансував ремонт нашого ліцею, зокрема фарбування стін і підлог у класах та коридорах. Також були замінені лампи, закуплено сантехніку для ремонту санвузлів, фільтри для води тощо. Ми щиро вдячні за таку підтримку», – підкреслила Людмила Козачук, директорка Немиринецького ліцею Ружинської селищної ради Житомирської області.

З початку повномасштабного вторгнення Благодійний фонд Родини Жебрівських та компанія Farmak приділяють особливу увагу безпеці та створенню гідних умов навчання для дітей. Зокрема, у 2022-2023 роках було виділено близько 1 млн грн на створення укриттів в навчальних закладах Києва, Житомирської та Сумської областей.

 

Назад до новин

Ще більше новин