Бер 13, 2017

Ф.І. Жебровську нагородили медаллю «За жертовність і любов до України»

За підтримку родин загиблих героїв АТО Генерального директора компанії «Фармак» Філю Іванівну Жебровську нагородили медаллю «За жертовність і любов до України». Вручення нагороди відбулося під час засідання круглого столу Комітету з питань охорони здоров’я Верховної Ради України.

Не залишати на самоті тих, хто опинився у скруті. Це один із життєвих принців Філі Іванівни. Саме за її ініціативи був створений Благодійний фонд «Фармак», який за більше ніж п’ять років свого існування допоміг не одній сотні потребуючих.

Філя Іванівна Жебровська, Генеральний директор компанії «Фармак»: «Наш Благодійний фонд практично з перших днів конфлікту на Донбасі підтримує воїнів, котрі захищають кордони України. Це протистояння забрало чимало життів захисників, залишивши сім’ї без годувальників.  Ми не могли бути осторонь. Щоб мати змогу допомагати таким родинам, у лютому 2016 року Благодійний фонд «Фармак» долучився до проекту «Люди допомагають людям». На його рахунок ми перерахували 1,1 млн гривень. Кошти розподілялися на карткові рахунки членів родин, що втратили годувальника. Хоча драматичний період в історії незалежної України триває вже понад три роки, ми не змирилися. Не втомилися. Не стали байдужими. Продовжуємо допомагати й підтримувати…».

Медаль «За жертовність і любов до України» з благословення Патріарха Філарета була заснована Українською православною церквою Київського патріархату в січні 2015 року. Нею нагороджують за прояв активної громадянської позиції, героїзм, самопожертву під час Революції Гідності, у захисті України на Донбасі та в Криму, а також за волонтерську діяльність.

Назад до новин

Ще більше новин